Green Comfort Tibet Wool hjemmesko

Varenummer:60200
650,00 kr.
På lager
Lækker håndfiltet uld hjemmesko med praktisk gummi-ydersål. Hjemmeskoene er derved både skridsikre og praktiske at bruge, hvis du skal en kort tur udenfor til postkassen eller en tur ud på terrassen og nyde din kaffe. Green Comfort Tibet har en lav hæl og er nem at tage af og på. Hjemmeskoene er dejligt varme og den nøjsomt behandlede uld holder dine fødder dejligt varme uden at kradse. De har en rummelig pasform med ekstra god plads til forfoden.

Støddæmpende indersål for god komfort


Green Comfort Tibet hjemmeskoen er ikke bare en normal sutsko. Udover at være håndlavet, så er der også tænkt ekstra komfort ind i designet. Hjemmeskoen er udstyret med en 4,5 mm EnergySole indersål, som er stødabsorberende og udmærker sig ved at den ikke bliver trykket flad med tiden, men bevarer sin spændstighed.

Skånsom og omhyggeligt håndlavede hjemmesko


Ulden til Green Comfort Tibet hjemmeskoene er omhyggeligt håndfiltet. Ulden vaskes og filtes uden brug af skadelige kemikalier eller andre syntetiske stoffer. Den skånsomme håndtering af ulden gør samtidig, at ulden bevarer et højt indhold af lanolin, som giver en dejlig blødhed og ikke kradser. Ulden bibeholder også sine antibakterielle egenskaber med denne skånsomme håndtering. Uld er naturligt temperaturregulerende og giver samtidig en god ventilation inde i hjemmeskoene og er fugtafvisende.

Sådan vedligeholder du dine Green Comfort hjemmesko


Hjemmeskoene er nemme at holde rene - de kan med fordel børstes og luftes.