Green Comfort Nepal Wool hjemmesko

Varenummer:60210
700,00 kr.
På lager
Lækker håndfiltet uld hjemmesko med ydersål af gummi. Hjemmeskoene er derved både skridsikre og praktiske at bruge, hvis du skal en kort tur udenfor til postkassen eller en tur ud på terrassen og nyde din kaffe.
Green Comfort Nepal hjemmeskoen har et højt skaft og holder dermed både fødder og ankler varme - dog uden at stramme. De to slidser i toppen af hver side af hjemmeskoen gør dem nemme at komme i og tage af og gør samtidig, at de føles dejligt behagelige at have på.
Den unikke kombination af de gode varme- og temperaturregulerende egenskaber fra ulden og den støddæmpende indersål giver en rigtig god komfort - også på lang sigt. Green Comfort Nepal hjemmeskoen er rummelig og har ekstra plads til forfoden.

Hjemmesko med støddæmpende indersål


Denne hjemmesko er designet med øje for den gode komfort. Den er udstyret med en 4,5 mm EnergySole indersål, som både aflaster foden og sikrer optimal støddæmpning. EnergySole-sålen består af et elastisk og stødabsorberende materiale, der ikke bliver fladt efter længere tids brug.

Skånsom og omhyggeligt håndlavede hjemmesko


Ulden, der er brugt til Green Comfort Nepal hjemmeskoene er omhyggeligt håndfiltet. Ulden vaskes og filtes uden brug af skadelige kemikalier eller andre syntetiske stoffer. Den skånsomme håndtering af ulden gør samtidig, at ulden bevarer et højt indhold af lanolin, som giver en dejlig blødhed samt at det ikke kradser og som også har antibakterielle egenskaber. Ulden er naturligt temperaturregulerende og giver samtidig en god ventilation inde i hjemmeskoene og er fugtafvisende.

Sådan vedligeholder du dine Green Comfort hjemmesko


Hjemmeskoene er nemme at holde rene - de kan med fordel børstes og luftes.