Green Comfort Makalu Wool hjemmesko

Varenummer:60201
550,00 kr.
På lager
Lækker håndfiltet uld hjemmesko med lav hæl, så den er nem at tage af og på. Hjemmeskoene er dejligt varme og den nøjsomt behandlede uld holder dine fødder dejligt varme uden at kradse. De har en rummelig pasform med ekstra god plads til forfoden.

Støddæmpende indersål for god komfort


Hjemmesko fra Green Comfort er udstyrede med en 4,5 mm EnergySole indersål. Den er lavet af et elastisk materiale, som har en god stødabsorberende effekt - også efter længere tid brug. Den er udmærker sig ved ikke at blive trykt flad med tiden, men bevarer sin spændstighed.

Skånsom og omhyggeligt håndlavede hjemmesko


Ulden til Green Comfort Makalu hjemmeskoene er omhyggeligt håndfiltet. Ulden vaskes og filtes uden brug af skadelige kemikalier eller andre syntetiske stoffer. Den skånsomme håndtering af ulden gør samtidig, at ulden bevarer et højt indhold af lanolin, som giver en dejlig blødhed, sørger for at hjemmeskoene ikke kradser, og som også har antibakterielle egenskaber. Ulden er naturligt temperaturregulerende og giver samtidig en god ventilation inde i hjemmeskoene og er fugtafvisende.

Sådan vedligeholder du dine Green Comfort hjemmesko


Hjemmeskoene er nemme at holde rene - de kan med fordel børstes og luftes.