Green Comfort Everest Wool hjemmesko

Varenummer:60203
650,00 kr.
På lager
Lækker håndfiltet uld hjemmesko med ruskindssål. Green Comfort Everest hjemmeskoen er en høj hjemmesko, som holder dine fødder og ankler dejligt varme uden at stramme. De to slidser i toppen af hver side af hjemmeskoen gør dem nemme at komme i og tage af og gør samtidig, at de føles dejligt behagelige at have på - helt uden at stramme.
Hjemmeskoen har en unik kombination af de gode varme egenskaber fra naturlig uld samt god komfort og støddæmpning fra indersålen. Pasformen er rummelig og forfoden får ekstra meget plads i disse hjemmesko uden at de føles for store.

Hjemmesko med støddæmpende indersål


Denne hjemmesko er designet med øje for den gode komfort. Den er udstyret med en 4,5 mm EnergySole indersål, som både aflaster foden og sikrer optimal støddæmpning. EnergySole-sålen består af et elastisk og stødabsorberende materiale, der ikke bliver fladt efter længere tids brug.

Skånsom og omhyggeligt håndlavede hjemmesko


Ulden til Everest hjemmeskoene er omhyggeligt håndfiltet. Ulden vaskes og filtes uden brug af skadelige kemikalier eller andre syntetiske stoffer. Den skånsomme håndtering af ulden gør samtidig, at ulden bevarer et højt indhold af lanolin, som giver en dejlig blødhed samt at det ikke kradser og som også har antibakterielle egenskaber. Ulden er naturligt temperaturregulerende og giver samtidig en god ventilation inde i hjemmeskoene og er fugtafvisende.

Sådan vedligeholder du dine Green Comfort hjemmesko


Hjemmeskoene er nemme at holde rene - de kan med fordel børstes og luftes.

Varen er tilføjet til kurven