Funder Roadstar diabetestaske, læder

Varenummer:17104
1.029,00 kr.
På lager
Funder diabetes tasken kan hjælpe type 1-diabetikere med at få en lettere hverdag ved at samle alt deres diabetes udstyr i én taske af høj kvalitet.

Størrelse: 13,5 cm (bredde) x 24,5 cm (længde).

Denne variant af Funder diabetestaske findes i sort eller brun. Diabetestasken har 2 funktionelle rum hvor der er i diabetes delen er plads til forskellige typer af blodsukkermålere, 2 penne, 6 nåle, druesukker, teststrimler, lancetter og i det andet rum mere personlige ejendele som 2 kreditkort samt en lynlåslomme til smartphone, mønter eller pas.

En stor gruppe af diabetikere med type 1 har deltaget i udviklingen af diabetestasken via fokusgrupper, dybdegående interview, online spørgeskema eller ved at teste prototyper. Deres input har virkeliggjort Funder, Danmarks første diabetestaske.

Ønsker du at bruge Funder diabetestasken som en skuldertaske, er det muligt at tilkøbe en flot skulderrem til.

Skulderrem i brun kan tilkøbes her
Skulderem i sort kan tilkøbes herDesignet til at give diabetikere på farten, overnatning eller rejse:

 • Tryghed

 • Overskuelighed

 • Diskretion


 • Flot design
  Diabetestaskerne følger danske designprincipper med et spansk touch. De er håndlavet i Ubrique, Spanien, der er kendt som "Europas læder hovedstad". Funder tasken er blevet designet i en ægte læder model og i en kunstlæder model, i sort og brun farve. 

  Behandling af din læder taske
  Vi anbefaler at du beskytter din taske ved at imprægnere den med læderfedt eller skindimprægning. Disse produkter til læderpleje holder generelt din taske pæn og beskytter din taske mod smuds og pletter samt mod regn og spild af væsker.

  Varen er tilføjet til kurven