Frio Viva stor køletaske

Varenummer:203565
339,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 219,95 kr.)
Se mere
(+ 499,00 kr.)
Plads til 5 penne eller en kombination af penne og ampuller.

Str. 21,5  x 15,5 cm

Opbevarer effektivt og enkelt insulinpenne og/eller refiller. Til dig der har brug for flere penne på rejsen.
Du er ikke afhængig af køleskab eller fryser, men du skal have adgang til koldt vand.

Diabetikere og andre patientgrupper, der har behov for at holde deres medicin ved 20 – 25 ºC grader, kan nu rejse uden at være afhængig af fryser/køleskab.

Med FRIO køletasker kan du opbevare din insulin sikkert i 45 timer ved temperaturer op til + 37 ºC grader i omgivelserne. I køletasken vil temperaturen ligge mellem 18 – 25 ºC grader.

Tasken består af en indre pose og en ydre taske. Posen indeholder granulater, som bliver til en gel, når de opløses i vand. Posen lægges i blød i koldt vand inden anvendelse. Dup eller tør den med et håndklæde eller lignende. Læg insulinen i posen og anbring den i tasken, og køletasken er klar til brug.
Når posen er ved at tørre ud, lægges den atter i vand.

Vigtigt
Frio viva køletasker skal kunne ånde. Den virker ved at fordampe og skal være i kontakt med luft. Den ydre Cambrelle taske sikrer at dette sker og forstærker stabiliteten af posens temperatur. Det er bedst at opbevare tasken i håndbagagen eller i lommen.
Vi anbefaler dig at læse brugervejledningen igennem før du tager køletasken i brug.

Årets produkt 2016
Denne kølepose er kåret som ”Best product of the year” af UK Outdoor Industry Awards 2016.
Frio køleposen vandt over 31 andre finalister og blev valgt som dette års bedste produkt af befolkningen.

Candy Evans, testansvarlig, udtaler om produktet: ”For mig at se, er Frio køleposen et enkelt produkt, som kan hjælpe med at gøre det nemmere at færdes væk fra hjemmet for de der er afhængige af temperaturfølsom medicin, hvilket er en god ting”.

Om FRÍO® køletaskerne FRIO® køletaske er designet til at holde medicin kølig ved temperaturer mellem 18°C - 25°C, i 45 timer, selv ved en konstant temperatur på 37°C . Tasken kan lægges i blød igen i efterfølgende perioder på op til 45 timer i op til 28 dage. Herefter skal tasken tørre helt ud, før tasken igen kan aktiveres.
Bemærk: Medicin skal opbevares ved den temperatur, som producenten anbefaler, før den lægges i FRIO® køletasken. Check venligst indlægssedlen på din medicin for opbevaringsoplysninger.

FRÍO® køletaskerne består af to dele; 1) Cambrelle® ydre taske, 2) Indre FRIO® taske lavet af bomuld med paneler, som indeholder krystaller (ikke-giftige og ikke brandbare – sikkerhedsdataseddel kan fås, hvis det ønskes). Krystallerne bliver til en gel, når de opløses i vand. Posen lægges i blød i koldt vand inden anvendelse. Læg insulinen i posen og anbring den i tasken, og køletasken er klar til brug.

Varen er tilføjet til kurven