2 Frio mini kølepunge

Varenummer:203553
339,00 kr.
På lager
Frio mini kølepungene har plads til ampul, øjendråber, astma inhalator og anden medicin, som skal holdes køligt. Frio kølepungene gør det muligt for dig at tage på tur eller rejse med din insulin/medicin uden at være afhængig af køleskab eller fryser.
FRIO kølepungene kan holde insulinen/medicinen kølig i minimum 45 timer ved omgivelses-temperaturer på op til + 37 ºC. I kølepungen vil temperaturen ligge mellem 18 – 26 ºC.

Pakken indeholder 2 stk. FRIO mini kølepunge inkl. inderpose til beskyttelse af medicinen.

Kølepungenes størrelse:
Inderpose: 9,7 x 14,1 cm (h x b)
Yderpose: 10,8 x 14,6 cm (h x b)

Frio kølepungene er designet til at kunne indeholde insulinampuller, make-up, astma-medicin osv., når du er på tur og du er ikke afhængig af hverken køleskab eller fryser - du skal bare have adgang til koldt vand.

Sådan bruger du FRIO kølepungene


Yderposen med krystallerne lægges i blød i koldt vand i 2-3 minutter, hvor krystallerne i posen opløses til en gel, som holder posen kold. Posen tages op af vandet og duppes tør. Læg insulinen/medicinen i inderposen, anbring den i yderposen, og køletasken er klar til brug.

OBS: Første gang du skal bruge FRIO tasken lægger du yderposen med krystallerne i blød i koldt vand i 10 minutter. Den må ikke ligge der længere end 10 minutter.

Vigtigt
Frio køletasker skal kunne ånde. Den virker ved at fordampe og skal være i kontakt med luft. Den ydre Cambrelle taske sikrer at dette sker og forstærker stabiliteten af posens temperatur. Det er bedst at opbevare tasken i håndbagagen eller i lommen.
Vi anbefaler dig at læse brugervejledningen igennem, før du tager køletasken i brug.

Bemærk: Medicin skal opbevares ved den temperatur, som producenten anbefaler, før den lægges i FRIO® køletasken. Tjek venligst indlægssedlen på din medicin for oplysninger om korrekt opbevaring.

Varen er tilføjet til kurven