FRIO Lifestyle Special Edition køletaske til 2 insulinpenne

Varenummer:203568
499,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 219,95 kr.)
Se mere
(+ 499,00 kr.)
FRIO Lifestyle køletasken passer til 2 insulinpenne og er designet til at holde din insulin indenfor et sikkert temperaturområde på 18-26 ° C i mindst 45 timer.

Lifestyle serien er en special-edition og er håndlavet.

FRIO er verdens første patenterede køletaske, som du blot skal aktivere med koldt vand - og det bedste er, at den kan genanvendes.

Derfor skal du vælge en FRIO Lifestyle køletaske


- Let og kompakt
- Kan genanvendes
- Kræver kun koldt vand
- Holder din insulin sikker på farten
- 17, 5 cm (h) x 6,5 cm (b)
- Leveres i premium præget emballage.

Indertaskens mål: 17, 5 cm (h) x 6,5 cm (b)

FRIO-posen er perfekt til en række forskellige typer insulin, hætteglas eller patroner. Derfor er denne FRIO ideel til patienter med f.eks. Diabetes, Reumatoid Arthritis, Crohns sygdom og Anafylaksi.

FRIO Lifestyle er velegnet til følgende kombinationer af penne, ampuller eller patroner:
– Op til 2 insulinpenne i standardstørrelse, enten fyldte engangspennen eller genopfyldelige penne eller
– 3 x 3 ml patroner eller
– 4 x 1½ ml patroner eller
– 2 x 10 ml ampuller (hætteglas)*
*posen er måske bedre egnet til opbevaring af 10 ml ampuller; den kan rumme 3 ampuller!

Med en uafbrudt køletid på mindst 45 timer og en opladningstid på mindre end 5 minutter er FRIO nøjagtigt det rigtige hjælpemiddel til din hverdag – uanset hvor du skal hen!

Denne taske har krystaller på ydersiden og nedsænkes i vand i 10 minutter og bruger den patenterede FRÍO® Crystal Cooling-teknologi.
Hvis udetemperaturen er konstant 37 ° C, opretholder FRIO en temperatur mellem 18 og 26 ° C i en periode på op til 45 timer. Hvis udetemperaturen konstant er 30 ° C, holder en FRIO insulin sikkert i op til 28 dage.

Lifestyle kollektionen findes i 5 forskellige mønstre/farver.
Grå:
Den er inspireret af de neutrale, jordiske farver fra forår/sommer og af designere som Giorgio Armani og Louis Vuitton. Den kølige grå farve komplimenterer minimalistiske, moderne stilarter. Pungen har en gråmetallisk lynlås i gråmetal og med grå inderside.

Jungle:
Denne model er inspireret af palmer og strandglamour og designede som Marc Jacobs og Gucci. Køleposen har en sølvmetallisk lynlås og er lysegrøn indvendig.

Blossom:
Dette mønster af pastelfarver i lyserød og lilla med et akvarelblomsterdesign er inspireret af Victoria Beckham og har en lynlås i guldlook og en inderside i pink.  

Brun:
Inspirationen til denne smukke køletaske i brunlige nuancer er hentet fra safarijakker og millitær-trøjer. Køletasken har et varmt læderlook og en gråmetalliske lynlås i metal og en sort indvendig foring.

Tropical:
Med de lyse farver og kombinationen af grønne, lilla og orange farver får denne køletaske et skønt sommerligt udtryk. Køletasken har en guldmetallisk lynlås og er lilla indvendig.

FRIO giver dig frihed


Med en FRIO Lifestyle køletaske får du frihed til at nyde livet, da du ved, at din medicin holdes kølig. Du er ikke begrænset af et køleskab, men kan blot aktivere din FRIO med koldt vand, hvorefter du kan leve livet fuldt ud.

Har du brug for plads til flere insulinpenne findes Lifestyle serien også med plads til 5 insulinpenne.