Frio Collection køletaske

Varenummer:203569
Før 299,95 kr.
254,96 kr.
Spar44,99 kr.
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 23-06-2024.
På lager
Frio Collection køleposer bruger samme populære teknologi, som andre Frio poser - den patenterede krystalteknologi, der holder temperaturfølsomt medicin køligt og sikkert. Du er dermed ikke afhængig af køleskab, men skal bare have adgang til koldt vand.

Frio Collection adskiller sig designmæssigt fra nogle af de andre Frio poser ved, at inderposen har unikke mønstre, som sætter lidt ekstra kulør på hverdagen. Du kan således vælge imellem følgende designs:
- Pink yderpose + inderpose med enhjørninger
- Orange yderpose + dinosaur inderpose
- Grøn yderpose + sort inderpose med margueritter

Med en FRIO køletaske kan du opbevare din insulin sikkert i minimum 45 timer ved temperaturer op til + 37 ºC grader i omgivelserne. I køletasken vil temperaturen ligge mellem 18 – 25 ºC grader.

• Størrelse: 8 (B) X 18 (L) cm
• Har plads til 2 penne eller 1 pen og 2 ampuller.

Frio Collection køleposer kan bruges således:Diabetes
Frio Collection køleposerne er velegnet til følgende kombinationer af penne, ampuller eller patroner:
- Op til 2 insulinpenne i standardstørrelse - både engangspenne eller flergangspenne, eller
- 3 x 3 ml patroner, eller
- 4 x 1,5 ml patroner, eller
- 2 x 10 ml ampuller (hætteglas).

Anafylaksi
- 1 EpiPen

Reumatoid Arthritis og Crohns Sygdom
- 1 Humira® pen
- 1 Enbrel® pen

Tasken består af en indre pose og en ydre taske. Posen indeholder granulater, som bliver til en gel, når de opløses i vand. Posen lægges i blød i koldt vand inden anvendelse. Dup eller tør den med et håndklæde eller lignende. Læg insulinen i posen og anbring den i tasken, og køletasken er klar til brug.
Når posen er ved at tørre ud, lægges den atter i vand.

Vigtigt
Frio køletasker skal kunne ånde. En Frio pose virker ved at fordampe og skal være i kontakt med luft. Den ydre Cambrelle taske sikrer, at dette sker og forstærker stabiliteten af posens temperatur. Det er bedst at opbevare tasken i håndbagagen eller i lommen.
Vi anbefaler dig at læse brugervejledningen igennem før du tager køletasken i brug.

Om FRÍO® køletaskerne


FRIO® køletaske er designet til at holde medicin kølig ved temperaturer mellem 18°C - 25°C i 45 timer, selv ved en konstant temperatur på 37°C . Tasken kan lægges i blød igen, men skal den bare genaktiveres, så skal den ikke ligge i blød i mere end 5 minutter. Frio posen holder medicinen kølig i op til 45 timer og kan genaktiveres i ialt 28 dage. Herefter skal tasken tørre helt ud, før tasken igen kan aktiveres.

Bemærk: Medicin skal opbevares ved den temperatur, som producenten anbefaler, før den lægges i FRIO® køletasken. Check venligst indlægssedlen på din medicin for korrekt opbevaringstemperatur.

FRÍO® køletaskerne består af to dele; 1) Cambrelle® ydre taske, 2) Indre FRIO® taske lavet af bomuld med paneler, som indeholder krystaller (ikke-giftige og ikke brandbare – sikkerhedsdataseddel kan fås, hvis det ønskes). Krystallerne bliver til en gel, når de opløses i vand. Posen lægges i blød i koldt vand inden anvendelse. Læg insulinen i posen og anbring den i tasken, og køletasken er klar til brug.

Varen er tilføjet til kurven