Fossflakes SideSleeper støttepude inkl. betræk

Varenummer:99402
699,00 kr.
På lager
Sover du ofte på siden kan Fossflakes Sidesleeper give dig den ekstra støtte, som du har brug for. Støttepuden vil gøre det nemmere for dig, at finde en behagelig position - hele natten.

At sove på siden er det sundeste for din nakke og ryg, men det er vigtigt, at du giver din rygsøjle den korrekte støtte. Fossflakes Sidesleeper er med til at sikrer, at nakken og den øvre rygsøjle former en lige, naturlig linje, så du ikke belaster ryg og nakke.

Lægger du puden på den lange side bag ryggen, kan du ikke vende dig på ryggen - som er noget af det, der får dig (eller din partner) til at snorke. Lægger du derimod den lange side af puden foran dig, triller du ikke om på maven, hvilket gør Fossflakes Sidesleeper til en god 'øvepude' til dig, der gerne vil lære at sove på siden.

Fossflakes Sidesleeper måler 76 x 66 x 35 cm. og er dansk produceret.

Fordelene ved at bruge Fossflakes Sidesleeper


- Den ultimative støttepude til dig, der sover på siden
- Naturlig hjælp mod snorken
- Unikt fyld med 70 % Fossflakes og 30 % fiberkugler i polyester
- Oeko-Tex-certificerede materialer
- Allergivenlige materialer
- Fri for animalske materialer
- Nem at både vaske og tørre

Vedligeholdelse af Fossflakes Sidesleeper
Det er nemt at vedligeholde Fossflakes SideSleeper pudens gode egenskaber. Ryst nemt puden op for at bevare dens volumen. Du vil opfylde at fyldet forbliver jævnt fordelt selv efter hyppig vask.

Du kan maskinvaske ved 60°C og tør gerne puden i tørretumbleren ved svag varme (max. 60°C) på uld- eller silkeprogram. Har du ikke en tørretumbler eller er usikker på om maskinen kan overholde varmegraderne, så lad din pude lufttørre.
Undgå brug af skyllemiddel og vaskemiddel med enzymer til vask af Fossflakes puden, da det kan forringe fyldets egenskaber.

Varen er tilføjet til kurven