Fossflakes KneeAnkle støttepude inkl. betræk

Varenummer:99400
749,00 kr.
Ikke på lager
Fossflakes kneeankles kan bruges til både at hjælpe din rygsøjle til at ligge lige samt lette trykket på lænden, eller under fødderne, så du booster dit blodomløb.
Puden kan være med til at løsne spændinger i en del af kroppen, så resten af kroppen nemmere kan finde ro og afslapning.

Når du sover på siden, har din rygsøjle brug for en hjælpende hånd til at ligge lige. Gør den ikke det, kan du risikere at vågne med ondt i ryggen og knæene. Med en almindelig dyne eller pude bliver det ofte for meget og for varmt og derfor er Fossflakes kneeankle super god, da den netop er skræddersyet til at ligge mellem dine knæ - hele natten.

Ved at bruge en Fossflakes kneeankle pude bliver dine ben holdt parallelt på plads, så din rygsøjle og bækkenet bliver aflastet. Samtidig forhindrer puden dine knæ i at trykke på hinanden, så du undgår ømme knæ. Puden har en syning i midten, der sikrer at puden bliver liggende, til du vågnet næste morgen.

Sover du hellere på ryggen kan du også sagtens bruge Fossflakes kneeankle. Læg puden under dine knæ, så du letter trykket, eller under fødder, så du booster dit blodomløb.

Disse fordele får du med Fossflakes kneeankle:


- En støttepude, der er skræddersyet til at rette din rygsøjle ud og aflæste lænd og knæ
- En støttepude med unikt fyld af 70% fossflakes og 30% fiberkugler i polyester
- Et betræk i 100% bomuldssatin med vævet stjernemotiv
- En danskproduceret pude
- En støttepude som du nemt kan både vaske og tørre
- Allergivenlige materialer
- Oeko-Tex-certificerede materialer
- Fri for animalske materialer

Fossflakes måler 24x68 cm.

Se videoanmeldelse af Fossflakes kneeankles støttepuden her:


Sådan bruger du Fossflakes kneeankle støttepude:


Når du sover på siden, kan du lægge puden mellem benene. I denne position holdes benene parallelt og rygsøjle og bækken aflastes. Det forhindrer også dine knæ fra at trykke på hinanden.

Når du sover på ryggen, kan du lægge puden under dine knæ, så du aflaster lænden fra mavens belastning. Du kan også lægge puden under fødderne. Dette øger blodcirkulationen og afhjælper hævelser i ben og fødder - særligt velegnet til gravide.

Vedligeholdelse og vask af kneeankle støttepude:
For at bevare pudens volumen kan du ryste puden engang imellem. Derudover kan kneeankles puden maskinvaskes ved 60°C og tør gerne puden i tørretumbleren ved svag varme (max. 60°C) på uld eller silkeprogram. Undgå brug af skyllemiddel og vaskemiddel med enzymer til vask af Fossflakes produkter, da det kan forringe fyldets egenskaber.

Puden kan også lufttørres.

Selvom du vasker din støttepude jævnligt, vil fyldet fortsat fordele sig jævnt og vil heller ikke klumpe.

Varen er tilføjet til kurven