Fossflakes Comfort-I støttepude inkl. betræk

Varenummer:99404
1.299,00 kr.
På lager
Fossflakes Comfort-I støttepuden er skabt til at levere saliggørende punktstøtte til dine trætte led og muskler.  Comfort-I giver en fleksibel støtte - der hvor du har brug for det.

Comfort-I kan meget af det, som Comfort-U støttepuden kan - men ikke det hele. Til gengæld er Comfort-I det rette valg, hvis sengen ikke har plads nok til Comfort-U.

Støttepuden måler 150 x 45 cm

Det får du med Fossflakes Comfort-I


Med en Fossflakes Comfort-I støttepude får du en enkel pude, som du kan bruge på flere måder.
Derudover har den unikt fyld bestående af 70% Fossflakes og 30% fiberkugler i polyester. Puden er Oeko-Tex-certificeret og lavet på allergivenlige materialer.

Sammen med din danskproducerede støttepude modtager du et vidunderligt betræk i 100% bomuldssatin med vævet stjernemotiv.

Sådan bruger du din Fossflakes Comfort-I
- Brug puden som støtte enten for eller bag, når du sover på siden. Foretrækker du at sove med en pude mellem knæene? Prøv Comfort-I i stedet.

- En gravid mave får ekstra støtte, når du lægger Comfort-I ind til dig, mens væsken i hævede ben og fødder løber tilbage, når du bruger puden til at hæve benene med.

- Har knæ, hofter og lænd behov for at blive aflastet, kan du placere puden i knæhaserne, mens en træt skulder vil elske, når du lægger armen over puden.

Vedligeholdelse og vask
Det er nemt at vedligeholde Fossflakes Comfort-I pudens gode egenskaber. Ryst nemt puden op for at bevare dens volumen.
Du kan roligt maskinvaske  ved 60°C og tørre puden i tørretumbleren ved svag varme (max. 60°C) på silke- eller uldprogram. Fjern puden, så snart maskinens tørringscyklus er færdig. Undgå brug af skyllemiddel og vaskemiddel med enzymer til vask af Fossflakes puder, da det kan forringe fyldets egenskaber.

Varen er tilføjet til kurven