Fossflakes Chiropractic støttepude inkl. betræk

Varenummer:99403
999,00 kr.
På lager
Fossflakes Chiropractic støttepude støtter op om dit hoved og strækker din nakke ud til sin naturlige hvilestilling hvilket, i følge kiropraktorerne, er det bedste du kan gøre for din nakke.

Fossflakes Chiropractic støttepude er udviklet af to kiropraktorer, der har brugt deres klinikerfaring på at konstruere en ergonomiske pude, der 'trækker' let i nakken og giver en korrekt sovestilling - så du kan få den hvile, du har brug for.

Ligger du på ryggen, vil du mærke, at der er mindre fyld under baghovedet, hvilket strækker din nakke let og understøtter dens naturlige kurve. Sover du på siden, udfylder de høje sidekamre hulrummet mellem hoved og madras, mens underkanten af afrundet, så der er plads til skuldrene.

Der medfølger et Nordic Sleep-pudebetræk i farven Snow.

Fossflakes Chiropractic findes i 3 størrelser.
Se størrelsesguiden for at udvalgte den korrekte pude til dig.

Produktmål: Small: 34 x 58 x 12 cm. Medium: 34 x 58 x 13 cm. Large: 34 x 58 x 13,5 cm.

Gode egenskaber ved Fossflakes Chiropractic


Vælger du en Fossflakes Chiropractic pude får du en ergonomiske pude, der understøtter nakkens naturlige kurve. Fyldet er unikt med 70% Fossflakes og 30% fiberkugler i polyester.
Derudover får du:
- Oeko-Tex-certificerede materialer
-  Allergivenlige materialer
- Fri for animalske materialer

Fossflakes Chiropractic by Peter Gyrst


Sådan vedligeholder du din Fossflakes Chiropractic:
Ryst nemt puden op for at bevare dens volumen og maskinvask ved 60°C og tør gerne puden i tørretumbleren ved svag varme (max. 60°C) på uld- eller silkeprogram.  Undgå brug af skyllemiddel og vaskemiddel med enzymer til vask af Fossflakes produkter, da det kan forringe fyldets egenskaber.

Varen er tilføjet til kurven