Accu-Chek FastClix fingerprikker

Varenummer:32170
167,00 kr.
På lager

Fingerprikkeren lades med en tromle indeholdende 6 stk. lancetter, så der kun skal sættes nye lancetter i, hver 6. gang man skal stikke sig. Man skifter til en ny nål i tromlen ved blot at dreje ladeknappen frem og tilbage. Det har aldrig før været så nemt at skifte til en ny nål.  • 1 stk. Accu-Chek FastClix fingerprikker og 1 stk. Accu-Chek FastClix tromle, som indeholder 6 stk. lancetter.

  • Fingerprikkeren har 11 forskellige indstiksdybder fra 0,7 - 2,2 mm.

  • Lancettens diameter: 0,3 mm (30G)

  • Den brugte tromle kan bortskaffes med det almindelige affald

  • Lancetterne er helt beskyttet i tromlen, så man ikke utilsigtet kan komme til at stikke sig

  • Lad & udløs i kun 1 klik

  • størrrelse: 18 mm x 103 mm


OBS kan ikke monteres på siden af Accu-Chek Mobile apparatet.


Den nye generation af fingerprikkere er kommet. Inspireret af fortiden, udviklet for fremtiden.


Lad og stik er nu samlet i en enkel 1-klik-løsning, der giver dig muligheden for at teste hurtigt og næsten smertefrit1. Som med vores tidligere fingerprikkere er Clixmotion-teknologien integreret i Accu-Chek FastClix fingerprikkeren.


Prøv det, og dine fingerspidser vil takke dig!
Blidt og nænsom fingerprikning – med Clixmotion


Blodsukkermålinger skal være så blide, at blodprøvetagningen ikke udgør mere end en enkelt prikkende fornemmelse.


Accu-Chek fingerprikkere hjælper med at opnå dette ved at kombinere flere fremtrædende egenskaber, en af disse er vores patenterede dual-guided stiktekonolgi: Clixmotion.


Clixmotion er princippet om dual-guided lancetbevægelse, hvilket betyder, at lancettens bevægelse både frem og tilbage er præcist kontrolleret uden vibrationer og svingninger. Denne specielle bevægelse er nøglen til en blid og nænsom fingerprikning. Lancetten gennemtrænger huden med en utrolig hurtig lineær bevægelse designet til at undgå alle laterale bevægelser og forebygge unødvendig skade på huden.