Easy Rapid Blodtryksmåler

Varenummer:970001
499,00 kr.
På lager
Easy Rapid er en automatisk blodtryksmåler, der er nem at anvende og særlig velegnet til hjemmebrug, så man i ro og fred kan holde øje med sit blodtryk.

Blodtryksmåleren har plads til 60 målinger i hukommelsen og med blodtryksmåleren følger der en manchet, som passer til en overarm mellem 22-42 cm. Den store spændvidde på manchetten sikrer, at alle kan bruge denne manchet, uden at skulle tilkøbe en større eller mindre manchet.  

Easy Rapid er designet og fremstillet efter de nyeste teknologier. Det giver en hurtig og let måling af dit blodtryk allerede ved oppumpning af armmanchetten.

Derfor er det vigtigt, at holde øje med dit blodtryk


Ens blodtryk svinger hele tiden og blandt de forskellige sundhedsproblemer, er problemer med forhøjet blodtryk blandt de mest udbredte.
Højt blodtryk er tæt forbundet med hjerte/-karsygdomme og høj sygelighed har gjort blodtryksmåling nødvendigt for at identificere risikogruppen.

Med Easy Rapid kan du løbende overvåge dit blodtryk hjemme i vante omgivelser, men det må ikke erstatte den regelmæssig kontrol hos din læge.  

Fordele ved køb af Easy Rapid blodtryksmåler


- Hukommelse på 60 målinger
- 5 års garanti
- 10.000 målinger før kalibrering
- Nem at anvende
- Klinisk undersøgt i henhold til det europæiske hypertensionsselskab protokol, som garanti for dens nøjagtighed og præcision.

Klassificeret som CE-mærket medicinsk udstyr.

Ved køb af Easy Rapid blodtryksmåler medfølger:


- Medium/Large manchet 22-42 cm
- Dansk brugsanvisning
- Taske til opbevaring
- Batterier

Varen er tilføjet til kurven