Compressana Calypso støtte-knæstrømpe, 140 den

Varenummer:60799
129,00 kr.
På lager

Har du ofte trætte og hævede ben?


Compressana Calypso er både en elegant og effektiv støttestrømpe. Den giver en god og effektiv støtte til benene, så blodcirkulationen øges ved stillesiddende arbejde og lange rejser i enten bil eller med fly. Støttestrømperne kan dermed bruges forebyggende, hvis du oplever væskeophobninger i benene og trætte muskler/ben.
Støttestrømpen klassificeres i støttegruppe III, svarende til et tryk på 15-18 mmHg.

Compressana Calypso 140 har en forstærket tå og en strikket hæl, hvilket giver en god pasform og du får følelsen af, at de sidder rigtig godt på fødderne.

Lækre og elegante støttestrømper


Udover at yde en god støtte til benene, så er Compressana Calypso en flot og elegant støttestrømpe. Den har en fin silkeagtig glans og ligner almindelige nylonstrømper. Du opnår dermed både fordelene ved den gode støtte til benene og får samtidig et elegant look. Du kan vælge imellem sort og hudfarvet (perle) og har dermed muligheden for at skifte farve afhængig af det ønskede look.

Støttestrømper med god holdbarhed


Compressana Calypso er 140 Denier og har en nøjagtig anatomisk form, forstærket tå og en strikket hæl. Dette tilsammen sikrer dig en højkvalitets støttestrømpe med høj holdbarhed. Strømperne er fremstillet af 78% Polyamid og 22% Elasthan, der giver god holdbarhed og komfort.

Du kan selv påvirke holdbarheden ved at følge vaskeanvisningerne på produktet. Ligesom med almindelige nylonstrømper bør du undgå at have skarpe negle eller bruge smykker, når du tager støttestrømperne af og på, da du kan risikere at beskadige strømperne.

Brug af støttestrømper har mange fordele:
•  Øger blodcirkulationen i benene, selv når man er stillesiddende
•  Forebygger blodpropper i benene
•  Forebygger væskeophobninger i benene
•  Reducerer træthed i musklerne
•  Ideel til stillesiddende arbejde, flyrejser og lange bilture.

Pakken indeholder 1 par strømper og findes i både sort og hudfarvet (perle).

Se størrelsesguiden i billedvisningen for valg af korrekt størrelse og dermed optimal effekt.

Varen er tilføjet til kurven