Choupinou armbånd til Freestyle Libre sensor

Varenummer:88000
179,00 kr.
På lager
Choupinou armbåndet forvandler din Freestyle Libre sensor til f.eks. en sød lille panda eller enhjørning. Armbåndet er designet til at holde din sensor fast på armen både når du dyrker sport, i skolegården og om natten, når du sover.

Dekorér din FreeStyle Libre sensor


Der medfølger et klistermærke med dit Choupinou armbånd. Ønsker du at dekorer din eller dit barns sensor med andre klistermærker, så kan du finde flere motiver her. .

Armbåndet er skabt og syet i den bedste kvalitet


Choupinou armbåndet er udviklet, 3D printet og syet i den bedste kvalitet for at sikre, at det er den bedste beskyttelse til din Freestyle Libre sensor. Du kan nemt justerer dit armbånd, som er lavet i polyester elastik, så det passer til din arm. Du kan nemt tage armbåndet/holderen af og på, alt efter behov og du vil opleve at den er behagelig at have på, da den er lavet i bløde materialer.  

Synes du, at dit armbånd trænger til en vask, så kan du blot tage armbåndet af og håndvaske den i lunkent vand.

For at finde den korrekte størrelse på dit armbånd skal du måle din arms omkreds i den højde, hvor du normalvis sætter din sensor. Armbåndet findes i flere størrelser og farver:

Størrelse S
Kan justeres til en armomkreds på 12 cm til 20 cm

Størrelse M
Kan justeres til en armomkreds på 15 cm til 25 cm

Størrelse L
Kan justeres til en armomkreds på 21 cm til 35 cm

Størrelse XL
Kan justeres til en armomkreds på 28 cm til 45 cm

Bemærk:
Vær forsigtig, lad ikke dit ubrugte armbånd være i nærheden af en varmekilde eller i solen, da det kan blive deformeret.
Armbåndet sælges uden sensor.

Varen er tilføjet til kurven