CeraVe SA Renewing Foot Cream 88 ml.

Varenummer:223700
92,95 kr.
På lager

CeraVe fodcreme til meget tør og ujævn hud


Forkæl dine fødder med intensiv pleje og fornyelse ved hjælp af CeraVe SA Renewing Foot Cream. Denne specielt udviklede fodcreme er designet til at takle tørhed, ruhed og hård hud på fødderne og efterlade dem bløde og velplejede. Med sin unikke sammensætning af salicylsyre, ammoniumlaktat, ceramider genopretter CeraVe SA Renewing Foot Cream hudens fugtbalance og giver dig sunde og smidige fødder.

CeraVe Renewing Foot Cream  indeholder salicylsyre, der effektivt eksfolierer og fjerner døde hudceller, hvilket hjælper med at fornye huden på fødderne. Denne fornyende proces blødgør hård hud og mindsker ruhed, hvilket resulterer i bløde og glatte fødder.

Udover sin fornyende virkning tilbyder CeraVe SA Renewing Foot Cream også dyb og langvarig fugtgivning. Ceramiderne i formularen hjælper med at genopbygge og styrke hudens fugtbarriere, hvilket forhindrer fugttab og holder fødderne hydreret og velplejede i lang tid.

Denne fodcreme har også en beroligende og blødgørende virkning på fødderne. Den hjælper med at lindre tørhed, kløe og ubehag, samtidig med at den efterlader fødderne glatte og behagelige. Du kan nyde sunde og velplejede fødder med CeraVe SA Renewing Foot Cream.

Nøgleingredienser i CeraVe SA Renewing Foot Cream


- Essentielle ceramider (1, 3 og 6-II)
- Salicylsyre
- Hyaluronsyre
- Ammoniumlaktat

Hurtig-absorberende og ikke-fedtende creme. Uden parfume.Varen er tilføjet til kurven