CeraVe Reparative Hand Cream 50 ml.

Varenummer:223699
46,95 kr.
På lager
Forkæl dine hænder med intensiv pleje og reparation ved hjælp af CeraVe Reparative Hand Cream. Denne specielt udviklet håndcreme er designet til at bekæmpe tørhed og ruhed og efterlade dine hænder bløde og velplejede. Med sin unikke sammensætning af ceramider og hyaluronsyre genopretter CeraVe Reparative Hand Cream hudens fugtbalance og giver dig sunde og smukke hænder.

CeraVe Reparative Hand Cream trænger dybt ind i huden og tilfører intensiv fugtighed. Den unikke kombination af ceramider og hyaluronsyre hjælper med at genopbygge hudens fugtbarriere og forhindre fugttab. Resultatet er bløde og velplejede hænder, der holder sig hydreret i lang tid.

Denne håndcreme er ikke kun fugtgivende, den er også reparerende og beskyttende. Ceramiderne i formularen hjælper med at genopbygge og styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere, hvilket gør hænderne mere modstandsdygtige over for ydre påvirkninger. Du kan nyde sunde og velplejede hænder uden at bekymre dig om tørhed eller ruhed.

CeraVe Håndcreme til meget gør hud og kløe


CeraVe Reparative Hand Cream har en let og ikke-fedtet tekstur, der hurtigt absorberes af huden. Den efterlader ingen ubehagelige rester eller fedtet fornemmelse, så du kan bruge den når som helst på dagen uden at det påvirker din daglige aktivitet. Hænderne føles bløde og behagelige med det samme.

Indeholder essentielle ceramider (1, 3 og 6-II), Hyaluronsyre og MVE teknologi.

Påfør i rigelige mængder så ofte som nødvendigt.

Uden parfume.