Belladot Elsa klitoris stimulator

Varenummer:57017
549,00 kr.
På lager
Belladot Elsa er det nye medlem af Belladot familien. Elsa er en klitorisvibrator, der tager dig til et hel ny verden af nydelse. Elsa er udstyret med både vibrator og pulserende luftryk og gør det derfor nemmere at opnår orgasme enten ved at stimulere klitoris eller området rundt om klitoris.
Selvom Elsa virker lille, så har den 10 forskellige vibrationsmønstre samt 10 forskellige lufttrykstilstande og er klar til at få dig eller din partner i den syvende himmel. Elsa kan køre i 60-80 minutter på en opladning afhængig af brugshastigheden.
Elsa er lavet af silkeblød silikone, som er PU-belagt, i ergonomisk design og med to intuitive knapper. Du får også en lille pose til opbevaring.

Sådan bruger du Elsa klitorisvibrator


Klitorisstimulatoren drives af et genopladeligt batteri, der oplades med den medfølgende ledning. Fuld opladning tager 120 minutter. Batterilevetiden er 60-80 minutter, afhængig af brugshastighed.

Elsa vibrator kan opløse muskelspændinger


Hvis du har en øm muskelknude kan du med let tryk bruge Elsa til at massere rundt om muskelknuden. Gennem massage øges blodgennemstrømningen og smerterne kan reduceres.

OBS: Elsa klitorisvibrator bør ikke anvendes analt.

Læs indlægssedlen for instruktioner til brug og  vedligeholdelse.

Varen er tilføjet til kurven