Belladot Britt Duoballs

Varenummer:217499
199,00 kr.
På lager
Britt knibekugler er en bækkenbundstræner formet som kugler i et pænt design og god kvalitet.

Belladot Britt kombinerer forretning med fornøjelse, fordi knibekuglerne både træner og stimulere de vaginale muskler og bækkenbunden. Og en veluddannet muskulatur er en glæde for både ham og hende. Inden i kuglerne findes lidt løs vægt, der giver ekstra stimulation, når de er sat i gang.

Knibekuglerne har et ergonomisk design, hvilket gør, at de er lette at indsætte. De er lavet af kvalitetssilikone samt ABS-plast.

Kuglerne er udviklet til kvinder, som ønsker at træne eller genoptræne deres bækkenbund, f.eks efter fødsel. Kuglerne kan også anvendes forebyggende for at undgå bækkenbundsproblemer.
En slap bækkenbund kan f.eks resultere i urininkontinens og nedsat sexuel tilfredsstillelse.

Britt knibekugler fungerer ved, at der inden under den ydre skal af silikone er en indre ball kugle, som roterer ved bevægelser og dermed træner og stimulerer musklerne omkring sig, når man bevæger sig.

På disse knibekugler sidder der en blød, fleksibel og holdbar silikone snor, som man hiver forsigtigt i, når kuglerne skal tages ud.

Boldenes bløde silikoneskal rengøres med Belladot Britt Cleansing gel. Det rengør og genfugter bækkenbundskuglerne.
For at lette indføring af kuglerne i skeden, kan man anvende Belladot silikone-glidemiddel på kuglerne og ved skedeåbning.

Diameter på kuglerne: 4 cm
Vægt: 77 g.

Britt knibekugler bør opbevares i den medfølgende opbevaringspose.

Varen er tilføjet til kurven