BD 0,25 x 8 mm 31G penkanyle

Varenummer:14160
221,00 kr.
På lager

BD’s Micro-Fine+ 8mm (31G) penkanyle æsker gennemgår en forandring til et nyt og friskt look og får samtidig et nyt navn Pen Needle, 8mm (31G).


Penkanyle som skal anvendes sammen med en insulinpen. Inden du tager insulin skal du kontrollere, at der er passage igennem nålen og det gør du ved at indstille dosisvælger på en eller to enheder og sprøjte insulinen ud i luften. Derefter indstilles dosisvælger til den ønskede mængde insulin.  • æske med 100 stk.

  • 8 mm

  • 0,25 mm (31G)

  • Kanylen skrues på pennen

  • Kanylen er engangsmateriale, og derfor anbefales det at kanylen skiftes efter hver injektion.

  • Passer til alle penne til diabetesbehandling

  • Kanylen er steril og silikonebelagt


Vigtigt:
Skal du bruge kanyler for første gang bør størrelsen samt injektionsteknik udelukkende vælges ud fra en anbefaling fra enten din læge eller diabetessygeplejerske.
ønsker du at skifte størrelse på nålen bør du konsultere din læge eller diabetessygeplejerske.


BD Micro-Fine TM+ penkanyler hedder nu BD TM penkanyler Vi har ændret navnet, og indpakningen har skiftet udseende. Efter 30 år har vi skiftet navnet på vores penkanyler. Vores nye, moderne look og enkle navn fortæller nøjagtig, hvad der er i æsken: BD™ penkanyler i absolut topkvalitet. Farvekoden er den samme som før, hvilket gør det nemt at genkende produktet. Mængden er den samme:100 enheder.


SAMME udvalg SAMME komfort


Thin-wall teknologi BDs "Thin-wall" penkanyler, som blev lanceret i 2003, gør injektioner lettere, hurtigere og mere behagelige. Vi syntes, at de fortjente et nyt og unikt design.Vi har anbragt det nye "Thinwall" piktogram på alle vores indpakninger for at minde dig om kvaliteten af vores penkanyler.


Kompatibilitet De er nemme og behagelige at bruge, samtidig er de 100 % kompatible med alle gængse penne på markedet. Navnet er muligvis et andet, men kvaliteten er den samme.


Overfladebehandling Alle penkanyler fra BD TM er overfladebehandlet efter en formel og en teknik, som er helt enestående for BD. Dermed reduceres kanylens modstand gennem huden, og resultatet er en yderst skånsom og præcis injektion.

Varen er tilføjet til kurven