Basiron gel 10%, 60 g

Varenummer:017316
151,95 kr.
På lager

Håndkøbslægemidlet Basiron® er et hudmiddel mod bumser/uren hud/acne. Midlet virker ved at hæmme bakteriernes vækst og ved at opløse hudorme.


Virksomme stoffer
Benzoylperoxid


Sådan skal du anvende Basiron® gel
Gelen smøres på huden i et tyndt lag 1-2 gange i døgnet. Hvis du har sart hud; kun 1 gang i døgnet ved sengetid.
Midlet må ikke anvendes omkring øjnene, på slimhinder eller på beskadiget hud. Anvendes med forsigtighed på halsen og andre følsomme områder. Solbadning eller brug af solarium bør undgås.
Findes som gel og Basiron® Wash gel.


Graviditet og amning
Kan anvendes efter samråd med lægen. Bør dog ikke anvendes på brystvorterne lige før amning.


Mulige bivirkninger
I begyndelsen af behandlingen kan der optræde forbigående rødme, brænden og afskalning af huden. Disse bivirkninger aftager dog ved fortsat brug af midlet, man kan evt. ophøre med behandlingen et par dage og derpå genoptage den. Der kan forekomme kontakteksem på de behandlede hudflader.
Midlet kan affarve tøj.


Samtidig anvendelse af andre lægemidler
Kan umiddelbart anvendes


OBS
Basiron® nedsætter virkningen af aknemidler, der indeholder isotretinoin, hvis de 2 midler smøres på huden samtidigt. Bruges midlerne derimod skiftevis, det ene om morgenen, det andet om aftenen, ophæves virkningen ikke. Det kan tværtimod være en fordel at skifte mellem de 2 typer midler på denne måde.


Før brug bør du læse brugsvejledningen, som er i pakningen. Alternativt kan du finde den på indlægsseddel.dk. Er du i tvivl, kontakt egen læge.