Påskeæg uden tilsat sukker

Ingredienser

Ingredienser

150 g. fintmalede mandler
2 spsk. SukrinMelis
5 dråber mandelessens
Saft fra en 1/2 appelsin
1 spsk Contreau
Chokolade til overtræk

Fremgangsmåde

Alle ingredienser blandes sammen og rulles til små påskeæg.
Sukrin Chokolade smeltes over vandbad og påskeæggene overtrækkes.

TIP: Påskeæggene smager rigtig godt med nougatfyld.

Sådan laver du nougatfyld:
75 g. hasselnødder
100 g. 72% chokolade
50 g. kokosolie eller smør
2 spsk. SukrinGold

Hasselnødderne ristes i 10 min. i ovnen ved 180 grader. Når de er afkølet, gnides skallen af, og nødderne køres i foodprocessoren til en helt fin masse sammen med Sukrin Gold. Chokoladen og kokosolien smeltes over svag varme og blandes med nøddesmørret. Nougatmassen smages til med evt. mere Sukrin Gold. Hældes i en lille form beklædt med bagepapir og stivner i køleskabet.

Denne opskrift er udlånt af Sofia Sommer fra Lowcarb.dk efter aftale med Sukrin.

Varen er tilføjet til kurven