Fremgangsmåde
Alle ingredienser blandes sammen og rulles til små påskeæg.
Sukrin Chokolade smeltes over vandbad og påskeæggene overtrækkes.
TIP: Påskeæggene smager rigtig godt med nougatfyld.
Sådan laver du nougatfyld:
75 g. hasselnødder
100 g. 72% chokolade
50 g. kokosolie eller smør
2 spsk. SukrinGold
Hasselnødderne ristes i 10 min. i ovnen ved 180 grader. Når de er afkølet, gnides skallen af, og nødderne køres i foodprocessoren til en helt fin masse sammen med Sukrin Gold. Chokoladen og kokosolien smeltes over svag varme og blandes med nøddesmørret. Nougatmassen smages til med evt. mere Sukrin Gold. Hældes i en lille form beklædt med bagepapir og stivner i køleskabet.
Denne opskrift er udlånt af Sofia Sommer fra Lowcarb.dk efter aftale med Sukrin.