Fremgangsmåde
Pisk æggehviderne stive med Sukrin og tilsæt derefter vaniljepulver og kokos.
Læg husblasen i blød i lidt koldt vand i ca. 5 minutter. Klem vandet ud af pladerne og hæld 1 dl kogende vand henover.
Hæld husblas-blandingen over i æggeblandingen i en tynd stråle, mens piskeriset går.
Læg massen i et passende antal klatter på et fad og sæt det i køleskabet.
Glasur:
Pisk æggehviderne stive med SukrinMelis og bland kakao og husblans i på samme vis, som i 'dejen' ovenfor. Hæld glasuren over æggehvide-klatterne og strø med kokos. Sæt flødebollerne tilbage i køleskabet i ca. 10 minutter og lad glasuren stivne, inden du nyder dit hårde arbejde med god samvittighed.
Næringsindhold:
Pr. 100 g.
Kcal: 158
Protein: 29,1 g.
Kulhydrat: 1,2 g.
Fedt: 4,1 g.
Fibre: 0,8 g.