Chokoladekage til fester og fødselsdage

En lækker chokoladekage til de festlige lejligheder.

Ingredienser

2 æg
90 g SukrinMelis
1,5 dl sojamælk eller alm. mælk
200 g sigtet speltmel eller hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
1 spsk kakao
150 g smør
30 g hakkede pistacienødder til pynt

Glasur:
2 dl sojafløde eller fløde
200 g kogechokolade

Fremgangsmåde

Smelt smørret og lad det køle lidt af. Pisk og æg og SukrinMelis sammen og tilsæt mælken. Bland alt det tørre sammen og sigt det ned i æggeblandingen. Irør smørret til sidst.

Bages ved 180 grader i en rundt springform i ca. 30 minutter.

Smelt chokoladen, rør fløde i, og beklæd den afkølede kage med blandingen.

Næringsindhold:
Pr. 100 g.
Kcal: 338
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 21,2 g.
Fedt: 25,7 g.
Fibre: 2,7 g.
Tilmeld nyhedsbrev