Bagt cheesecake

Ingredienser

Ingredienser

Bund:
115 g smør
35 g hvedemel
100 g mandelmel
3 spsk Sukrin
2 æggeblommer

Fyld:
250 g flødeost, fx med smag af mandarin og ananas
3 dl creme fraiche 18%
2 dl SukrinMelis (140 g)
4 æg
1/2 citron, saft og fintrevet skal

Pynt:
1 dåse mandariner

Fremgangsmåde

Lav bunden ved at blande alle ingredienserne i en food processor og fordel dejen i en form, ca. 24 cm i diameter. 

Forbag bunden i 15 minutter ved 200 grader.

Rør al fyldet sammen og hæld det oven i den halvbagte bund. Bag det hele ved 150 grader, indtil fyldet er stift - ca. 45. minutter.

Pynt med mandariner og nogle krydderurteblade. Kagen smager bedst, når den er lun, men kan også serveres kold.

Næringsindhold:
Pr. 100 g.
Kcal: 229
​Protein: 7,1 g.
Kulhydrat: 4,8 g.
Fedt: 20,1 g.
Fibre: 3 g.

Tilmeld nyhedsbrev