Appelsinfromage

Ingredienser

Ingredienser

6 plader husblas
1/2 dl kogende vand
3 æg
6 spsk Sukrin Melis
3 dl piskefløde
1 appelsin, saft og revet skræl

Fremgangsmåde

Læg husblasen i blød i ca. 5 minutter.

Pisk æg og Sukrin sammen i ca. 2 minutter. Pisk fløden til flødeskum. Bland æggeblandingen og flødeskummen forsigtigt sammen.

Riv skallen på en godt vasket, helst økologisk appelsin, del den i to og pres saften ud af den.

Klem vandet ud af husblasen og smelt pladerne ved at overhælde 1/2 dl kogende vand. Rør husblas, appelsinsaft, appelsinskræl forsigtigt sammen med flødeskumsblandingen.

Hæld massen i et passende antal glas eller portionsskåle. Sættes køligt et par timer før servering, så fromagen stivner. Pynt med appelsinskiver eller revet appelsinskræl.

Opskriften kan naturligvis bruges med andre smagsvarianter end appelsin. Find din egen favorit!

Næringsindhold:
Pr. 100 g.
Kcal: 212
Protein: 15,6 g.
Kulhydrat: 2,3 g.
Fedt: 15,5 g.
Fibre: 0,3 g.
Tilmeld nyhedsbrev