Armbånd til Freestyle Libre sensor

Varenummer:88001
149,00 kr.
På lager
Armbåndet er designet til personer med type-1 diabetes, der bærer en Freestyle Libre sensor. Det justerbare armbånd vil holde din sensor fast på armen - også når du laver sport, leger i skolegården og om natten. Armbåndet passer til Freestyle Libre 1 og 2.
Armbåndet er desuden designet til at holde din sensor sikkert på plads under vand, så du kan både bade med den, svømme i pool osv.

Armbånd til Freestyle Libre sensor i høj kvalitet


Freestyle Libre sensor holderen er skabt, 3D printet og syet i den bedste kvalitet for at sikre, at det er den bedste beskyttelse til din Freestyle Libre sensor. Armbåndet er lavet med polyester elastik, som er blødt og behageligt at have på.

Justér nemt dit armbånd efter dine mål


Dit Freestyle Libre sensor armbånd kommer samlet og når du nemt har justeret den efter dine mål, vil den sidde perfekt og du kan nemt tage den af og på, alt efter behov.

Synes du, at dit armbånd trænger til en vask, så kan du blot tage armbåndet af og håndvaske den i lunkent vand.

For at finde den korrekte størrelse på dit armbånd skal du måle din arms omkreds i den højde, hvor du normalvis sætter din sensor. Armbåndet findes i flere størrelser og farver:

Størrelse S
Kan justeres til en armomkreds på 12 cm til 20 cm

Størrelse M
Kan justeres til en armomkreds på 15 cm til 25 cm

Størrelse L
Kan justeres til en armomkreds på 21 cm til 35 cm

Størrelse XL
Kan justeres til en armomkreds på 28 cm til 45 cm

Bemærk:
Vær forsigtig, lad ikke dit ubrugte armbånd være i nærheden af en varmekilde eller i solen, da det kan blive deformeret.
Armbåndet sælges uden sensor.

Gør din sensor unik med flotte klistermærker
Se alle vores klistermærker til Freestyle Libre - klik her

Varen er tilføjet til kurven