Aftamed mundspray, 20 ml.

Varenummer:206765
109,95 kr.
På lager
Aftamed Mundspray fremmer helingsprocessen af blister og mindre sår.
Sprayen giver omgående smertelindring og mindsker antallet af nye sår.

Aftamed spray er også velegnet til teenagere/børn som har rifter fra bøjlen, til protesebrugere som har revner i mundvigen eller gnave- eller tryksår samt til børn med smerte fra tandfrembrud.
Aftamed Spray kan anvendes til voksne og børn fra 6 år.

Det aktive stof i Aftamed er hyaluronsyre. Hyaluronsyren fremmer helingen af blisterne ved at danne en barriere, som forhindrer bakterier, virus og vævsnedbrydende enzymer i at få adgang til såret. Foruden hyaluronsyre indeholder Aftamed også polycarbophil. Det er en fiber som gør at Aftamed kan hæfte til den våde slimhinde i mundhulen. Derudover virker polycarbophilen smertelindrende, ved at Aftamed lægger sig som et plaster på såret/blisten, og dækker over de udsatte nerveender.

Anvendelse:
Spray på det/de angrebne områder mindst 2-3 gange dagligt eller efter behov. Aftamed anvendes i en uge eller indtil symptomerne er forsvundet.

Der er ufarligt at synke Aftamed.

Ingredienser
Aqua, Sodium Hydroxide, Xylitol, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Aroma, Dichlorobenzyl Alcohol, Sodium Lactate, Lactic Acid, Polyvinyl Alcohol, Sodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Sodium Saccharin.

Varen er tilføjet til kurven