Adosan HøjProtein er et smagsneutralt proteintilskud i pulverform, der tilsættes maden. Adosan HøjProtein har et højt indhold af protein med god biologisk værdi.
Sådan anvender du Adosan:
Adosan HøjProtein er yderst velegnet til berigelse af alle kolde og varme retter og drikke.
Adosan tåler opvarmning til 75 grader. Adozan Højprotein kan med fordel opløses i vand før tilsætning af saft, da en lav ph værdi kan påvirke opløselighed og gøre opløsningen uklar.
Den er frysestabil og kan anvendes i f.eks. havregrød, gryderetter, øllebrød, sovs, kartoffelmos, stuvninger, gratiner, og legerede supper. Kan tilsættes klare drikke & mad.
Anbefalet brug: 5-11 gram pr. portion mad/drikke à 125 ml (40-88 gram pr. liter).
Adosan HøjProtein er glutenfri, laktosefattig og ikke tilsat kunstige søde- eller smagsstoffer.