Accu-Chek Guide Me blodsukkerapparat

Varenummer:34180BEV
125,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 268,50 kr.)
Accu-Chek Guide Me er et meget enkelt, brugervenligt og sikkert blodsukkerapparat, der gør blodsukkertest helt let og enkelt.

Accu-Chek Guide Me startsæt indeholder den anerkendte og skånsomme FastClix fingerprikker og med SmartPack-beholderen undgår du tabte teststrimler, og det er lettere at fjerne én teststrimmel ad gangen. Med Guide teststrimlernes Easy-edge-teknologi kan du påføre en lille bloddråbe hvor som helst på teststrimlens gule kant og du få testresultatet på mindre end fire sekunder. Med blodsukkerapparatets store display og kun to knapper bliver det helt enkelt at udføre de daglige målinger af blodsukker.

Accu-Chek Guide Me blodsukkerapparatet har følgende fordele:●Stort display – letlæselige resultater
●Kun to knapper – enkel måling og navigation
●Smart teststrimmelbeholder – let at holde styr på teststrimlerne
●Bredt doseringsområde – gør det let at påføre blod og få hurtigt resultat
●Accu-Chek FastClix fingerprikker – skånsom test og ingen løse lancetter
●Enkel trådløs overførsel til diabetes app – mySugr til digital dagbog, overblik og motivation

Accu-Chek Guide Me leveres som startsæt med 10 teststrimler i Smartbox beholder, Accu-Chek FastClix fingerprikker og tromle m. 6 lancetter.

Specifikationer:
●Hukommelse: 720 blodsukkerresultater og 30 kontrolresultater
●Testgennemsnit: 7, 14, 30, 90 dage
●Skal kun bruge 0,6 μl blod
●Måletid: Mindre end 4 sekunder
●Display: LCD
●Slukker automatisk efter 90 sekunder, 15 sek. efter teststrimmel fjernes
●Størrelse: 76 × 48 × 16 mm (LBH).
●Vægt: 43 g. med batterier

Trådløs overførsel af resultater via mySugr
Via bluetooth kan du også tilføje diabetesapp’en mySugr og angive målområder, tilføje testmarkører, og definér alarmer for blodsukkermønstre, så du let bevarer overblikket.

●Overfør dine måleresultater til mySugr-app'en på din smartphone. mySugr: Digital dagbog – der giver diabetikeren overblik over sine daglige målinger og registreringer, anslået HbA1c, samt analyser og pdf-rapporter, som kan deles med den sundhedsprofessionelle.

●Beslutningsstøtte – med bolusberegner og søgefunktion, hvor man kan lære om udviklingen i blodsukkeret ud fra sine egne historiske data.

●Motivation – gamification elementer og udfordringer, som holder diabetikeren engageret i sine tal og sin behandling. Dataoverførsel via et USB-kabel; denne funktion giver dig mulighed for at overføre data fra dit apparat til særlig software til diabetes management på en pc vha. et USB-kabel.