Abena Vaskbart Vådliggerlagen, 90x85 cm.

Varenummer:20333
99,95 kr.
Ikke på lager
Praktisk og beskyttende vådliggerunderlag til sengen / madrassen. Abena Abri-Soft er vaskbart og kan genbruges igen og igen og er ideel til personer der lider af inkontinens, og som ønsker ekstra og smatidig diskret beskyttelse. Underlaget har et væsketæt barrierelag, der samtidig er åndbart, og overfladen er blød og behagelig, hvilket sikrer en optimal komfort for dig. Underlagnet har også runde hjørner for at mindske slid under vask.

Abena Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag har en sugeevne på 2500 ml.

Størrelse: 90 x 85 cm

Sådan vasker du Abena Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag


Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag kan vaskes ved helt op til 95°C og tåler tørretumbling ved middel temperatur. For at sikre produktets sugeevne er det vigtigt at undgå skyllemidler, klor og opløsningsmidler under vask. Produktet er designet til at kunne klare minimum 100 vaske, og det anbefales at vaske produktet inden brug for at opnå den optimale beskyttelse. En vigtig faktor i Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag er dens sugeevne, som kan opretholdes ved korrekt vedligeholdelse og opbevaring.

Sådan bruger du Abena Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag


Placer underlaget på sengen eller stolen med den blå side ned af. Sørg for at underlaget er helt glattet ud inden brug. Vi anbefaler at du vasker lagnet inden brug, for at få den optimale beskyttelse.

Opbevaring og bortskaffelse
Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Kan bortskaffes med normalt husholdningsaffald. Har du mistanke om kontaminering, skal det kasseres om klinisk affald.

Varen er tilføjet til kurven