Abena Pants Sugeevne 0

Varenummer:20334
143,95 kr.
På lager
Leder du efter en pålidelig og diskret løsning, der kan holde dig tør og komfortabel hele dagen og natten? Så er Abena engangsbleer til voksne det perfekte valg!

Disse engangsbleer er specielt designet til voksne og har en sugeevne på hele 1100 ml, hvilket betyder, at de kan holde dig tør i flere timer ad gangen. Med disse bleer kan du undgå bekymringer om lækager og vådt tøj, mens du fortsætter med dine daglige aktiviteter.

Engangsbuksebleerne er udviklet til at kunne blive anvendt som normalt undertøj ved moderat til svær inkontinens. Diskrete buksebleer der er lavet af åndbare og bløde materialer, der er skånsom for huden. Der er et stort antal lycra-tråde i linningen som sikrer en behagelig pasform. Udstyret med Top-Dry teknologi, der giver hurtig absorbering og tør overflade, selv efter gentagne vandladninger. 360 graders lækagebeskyttelse i form af barrierer og elastikker. Minimal risiko for ubehagelige lugtgener.

Buksebleen er udstyret med væskefølsom vådindikator der skifter farve og indikerer hvor stor en del af bleen er brugt. Buksebleerne er dermatologisk testet, Svanemærket og lavet af FSC-certificerede materialer.

ABENA Pants Medium, 16 stk.
Sugeevne 0: 1100 ml.
Længde/Dybde: 780 mm
Bredde: 680 mm
Hoftevidde: 80-110 cm

ABENA Pants Large, 15 stk.
Sugeevne 0: 1100 ml.
Længde/Dybde: 880 mm
Bredde: 780 mm
Hoftevidde: 100-140 cm

Opbevaring:
Bør opbevares tørt, ved stuetemperatur, ikke i direkte sollys og utilgængelig for børn.

Bortskaffelse:
Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.