Abena Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag, 85 x 75 cm

Varenummer:20344
89,95 kr.
På lager
Abena Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag er et beskyttende underlag, der anvendes til senge og madrasser. Det er lavet i et vaskbart materiale og er ideelt til personer der lider af inkontinens, der ønsker en ekstra men diskret beskyttelse. Underlaget har et væsketæt barrierelag, der samtidig er åndbart, og overfladen er blød og behagelig, hvilket sikrer en optimal komfort for dig. Underlagnet har også runde hjørner for at mindske slid under vask.

Abena Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag har en sugeevne på 2500 ml.

Størrelse: 85 x 75 cm

Sådan vasker du Abena Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag
Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag er et holdbart og økonomisk alternativ til engangsunderlag. Det er vigtigt at tage hensyn til produktets plejeinstruktioner, da det kan vaskes ved 95°C og tåler tørretumbling ved middel temperatur. For at sikre produktets sugeevne er det vigtigt at undgå skyllemidler, klor og opløsningsmidler under vask. Produktet er designet til at kunne klare minimum 100 vaske, og det anbefales at vaske produktet inden brug for at opnå den optimale beskyttelse. En vigtig faktor i Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag er dens sugeevne, som kan opretholdes ved korrekt vedligeholdelse og opbevaring.

Sådan bruger du Abena Abri-Soft vaskbart vådliggerunderlag
Placer underlaget på sengen eller stolen med den blå side nedad. Sørg for at underlaget er helt glattet ud inden brug. Vi anbefaler at du vasker lagnet inden brug, for at få den optimale beskyttelse.

Opbevaring og bortskaffelse
Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Kan bortskaffes med normalt husholdningsaffald. Har du mistanke om kontaminering skal det kasseres om klinisk affald.

Produktet er klassificeret som Medicinsk udstyr.

Varen er tilføjet til kurven