Abena Abri-Soft Superdry m. tape, 30 stk.

Varenummer:20343
124,95 kr.
På lager
Dette Abena Abri-Soft Superdry er udstyret med tape der nemt kan bruges af urolige brugere, da underlaget ikke rykker sig.

Abena Abri-Soft Superdry er et pålideligt og alsidigt produkt, der er et beskyttende engangsunderlag til senge og stole. Det er velegnet til inkontinente brugere og ikke-sterile procedurer. Abena Abri-Soft Superdry engangsunderlaget har en absorberende kerne af fluff eller fnugmasse og SAP (super absorberende polymer), der effektivt opsamler væsker og holder dem inde i underlaget. Denne funktion sikrer en tør og behagelig oplevelse for dig og minimerer risikoen for lækage. Kernen er også med til at reducere lugtgener og skabe en mere hygiejnisk løsning. Med Abena Abri-Soft Superdry får du derfor ikke kun en praktisk, men også en yderst effektiv løsning mod uønskede væsker.

Odor-systemet minimerer lugtgener, mens de forseglede kanter sikrer optimal beskyttelse mod lækage. Overfladen er dækket af et blødt nonwoven materiale, der sikrer høj komfort, og brugen af engangsunderlag mindsker risikoen for kontaminering.

Produktet er produceret miljøvenligt med Svanemærket og FSC-certificerede materialer. Derudover er det dermatologisk testet for skånsom kontakt med huden. Samlet set er Abena Abri-Soft Superdry en pålidelig og skånsom løsning, der passer til forskellige behov og samtidig tager hensyn til miljøet.

Abena Abri-Soft Superdry med tape 90 x 75 cm.:
Sugeevne: 1800 ml.

Sådan bruger du Abena Abri-Soft Superdry
Placer underlaget på sengen eller stolen med den blå side ned af. Sørg for at underlaget er helt glattet ud inden brug.

Opbevaring og bortskaffelse
Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Kan bortskaffes med normalt husholdningsaffald. Har du mistanke om kontaminering skal det kasseres om klinisk affald.