Abena Abri-Soft Classic, 25 stk.

Varenummer:20341
104,95 kr.
På lager
Abena Abri-Soft Classic er den ideelle løsning til at beskytte både senge og stole. Engangsunderlaget er specielt designet til at imødekomme behovene hos inkontinente brugere og under ikke-sterile procedurer. Med forseglede kanter garanteres en optimal beskyttelse mod lækage. Overfladen er dækket af et blødt nonwoven materiale, der giver brugeren en behagelig og komfortabel oplevelse. Ved at bruge engangsunderlag mindskes risikoen for kontaminering, hvilket gør det til en praktisk og hygiejnisk løsning til enhver situation.

Abena Abri-Soft Classic engangsunderlaget har en absorberende kerne af fluff eller fnugmasse, der effektivt opsamler væsker og holder dem inde i underlaget. Denne funktion sikrer en tør og behagelig oplevelse for dig og minimerer risikoen for lækage. Kernen er også med til at reducere lugtgener og skabe en mere hygiejnisk løsning. Med Abena Abri-Soft Classic får du derfor ikke kun en praktisk, men også en yderst effektiv løsning.

Abena Abri-Soft Classic er både Svanemærket og produceret af FSC-certificerede materialer, som er med til at sikre en bæredygtig og miljøvenlig produktion. Derudover er produktet dermatologisk testet, hvilket garanterer en skånsom og blid kontakt med huden.

Abena Abri-Soft Classic 60 x 60 cm.:
Sugeevne: 1300 ml.

Abena Abri-Soft Classic 90 x 60 cm.:
Sugeevne: 2200 ml.

Sådan bruger du Abena Abri-Soft Classic
Placer underlaget på sengen eller stolen med den blå side ned af. Sørg for at underlaget er helt glattet ud inden brug.

Opbevaring og bortskaffelse
Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys. Kan bortskaffes med normalt husholdningsaffald. Har du mistanke om kontaminering skal det kasseres om klinisk affald.

Bemærk at hvert Abena Abri-Soft Classic lagen kun er til engangsbrug.
Klassificeret som medicinsk udstyr.

Varen er tilføjet til kurven