2GO Sustainable Gum Boot Care 150 ml

Varenummer:88101
84,95 kr.
På lager
2GO Sustainable Gum Boot Care er til dig der vil give dine gummistøvler glansen tilbage. Denne plejende spray til dine gummistøvler virker farvefordybende og fremhæver gummistøvlernes farve.

Over tid kan der forekomme revner i dine gummisko, hvis ikke de bliver plejet ordentligt, da gummistøvler og gummisko kan være følsomme overfor ridser og revner. Brug derfor denne spray, som er god til imprægnering af ægte og syntetisk gummi. Imprægneringen skal helst forgå udenfor, hvor det kan dampe af.

Sådan bruger du 2GO Sustainable Gum Boot Care


Før brug skal du rengøre gummistøvlerne med lunkent vand, og tørre dem af med en ren klud, inden du starter med at bruge denne spray på dem. Efter påførelse af denne spray, er du godt på vej til at få glæde af dine gummistøvler i mange år, men vi har dog lavet en liste over tips til, at forlænge dem yderligere. Denne liste kan du se længere nede på siden.

Indholdet er vandbaseret og biologisk nedbrydelig, og er i en 100% genanvendelig plastikflaske. Indeholder ikke opløsningsmidler eller uønsket kemi som f.eks. fluor.

1: Renser.  (2GO Rense kit)
2: Plejer.
3: Beskytter. (2GO Waterbased Protector)
4: Opfrisker. (2GO Refresh) & (2GO Shoe Deo)

Sådan forlænger du levetiden på dine gummistøvler


- Rens dem gerne for mudder og snavs efter brug
- Undgå at rense dem med en børste, da der nemt kan forekomme ridser
- Brug IKKE radiatoren til at tørre dem, da gummimaterialet hurtigere kan udtørrer
- Opbevar dem gerne i et mørkt skab efter rensning.

Varen er tilføjet til kurven