SKECHERS Womens Arch Fit

Varenummer:60419
799,00 kr.
På lager
Disse Skechers sko kombinerer flot og feminint design med en god støttende komfort. De er designet i et fleksibelt slip-on design med en flot krydsrem med indfarvet og diskret leopardmønster på fronten. Skoene har en flot 4 cm hæl, som ikke føles høj, da ydersålens hældning gradvist udlignes ud mod tæerne.

Skechers Modern Rhythm skoene giver dig disse fordele:


- Åndbar overdel i mesh-tekstil
- De er fleksible i åbningen og uden snørebånd, så de er hurtige og nemme at tage af og på
- De kan maskinvaskes ved max 30 grader

Støttende og stødabsorberende indersål


Skoene er udstyret med den unikke Arch Fit indersål, som har særlig fokus på komfortabel svangstøtte og bidrager med både stabilitet og støddæmpning. Arch Fit indersålen fordeler vægten over et større område af foden og reducerer dermed belastning og stød i ryg, hofte og hæle.
Arch Fit indersålen er udviklet i tæt samarbejde med fodterapeuter og på baggrund af 20 års data og mere end 120.000 fodscanninger.
Arch Fit indersålen kan tages ud af skoen, så hvis du har dine egne specialfremstillede indersåler, så kan du sagtens bruge dem i stedet.

Åndbar sko giver sunde fødder


Der er tænkt åndbarhed ind flere forskellige steder i disse Skechers Arch Fit sko. I Indersålen har man designet lufthuller på indersiden, hvilket øger ventilationen og leder varmen væk. Dette kombineret med den åndbare mesh-tekstil giver et sundere klima for dine fødder.

Sådan holder du skoene pæne


Disse Skechers sko kan vaskes i vaskemaskinen ved max 30 grader. Skoene bør derefter lufttørre og indersålen tages ud og lufttørres separat.

Se alle sko fra 'Skechers' her