SKECHERS Relaxed Fit Easy Going - High Zip damestøvle

Varenummer:60422
899,00 kr.
På lager
Vælg imellem følgende tilvalg
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Flot vinterstøvle med skøn komfort. Denne Skechers ankelstøvle er med overdel i blødt ruskind med imiteret pels foroven. Den er designet med en lynlås på ydersiden, så skoen er nemme at tage af og på og er derudover udstyret med elastik indvendigt, så støvlen kan give sig samtidig med at man får en god pasform og komfort. En rigtig god vinterstøvle som føles behagelig og holder dine fødder dejligt varme i efterårs- og vintermånederne.

Overdelen er behandlet med 3M Scotchgard, så de er både smuds- og vandafvisende. Du kan med fordel imprægnere dem i løbet af sæsonen, så de bibeholder deres smuds- og vandafvisende egenskaber.

Støvle med støddæmpende sål


Denne vinterstøvle er designet med fokus på komfort. Den er udstyret med en Air Cooled Memory Foam indersål, som er en letvægtsindersål med høj komfort. Den er støddæmpende og lindrer pres og aflaster ømme fødder og har samtidig lufthuller integreret i sålen for at sikre bedst mulig åndbarhed. Sålens overdel er betrukket med kølende Bio Dri-tekstil, der leder fugt væk fra foden og i midten af sålen ligger der et lag Gel-infused Memory Foam, som gør, at sålen ikke trykkes flad, men rejser sig, når skoen ikke er i brug. På denne måde forbliver sålen og selve støvlerne komfortable.

Støvlerne har en fleksibel ydersål, så de føles gode at gå med og ydersålen har samtidig et godt greb.

Skafthøjde: 12,5 cm
Skaftbredde: 8 cm

Se alle sko fra 'Skechers' her