Faaborg Pharma Relief rejsetaske, 25 ml

Varenummer:806268
139,95 kr.
På lager
Relief Rejsetaske indeholder sommeren førstehjælpere til kløe efter fx. myggestik, hudafskrabninger, småskrammer og solskoldet hud.

Rejsetasken indeholder 25 ml relief+ creme, 25 ml relief+ repair creme og 25 ml relief sunburn gel.
Denne sampak er nem at have i tasken og medbringe på ferien.

Relief+ cremen
Er en desinficerende og kløestillende creme, som anvendes til alle former for irritation og kløe på huden. Cremen virker kløestillende og dæmper dermed kløe, svie og hævelse efter fx insektstik, brandmænd og brændenælder.

Cremen er velegnet til personer, som kradser hul på myggestik, da cremen indeholder klorhexidin, der virker rensende. Relief+ cremen indeholder ikke parfume.

Anvendelse af Relief+ cremen:
Cremen smøres i et tyndt lag på de angrebne områder 2-3 gange daglig eller efter behov.
Cremen bør ikke anvendes til børn under 2 år uden lægens anvisning.

Relief+ repair
Faaborg Relief+ Repair creme er en desinficerende og genopbyggende creme, som er yderst velegnet til småskrammer som hudafskrabninger og rifter.
Relief+ repair indeholder klorhexidin og vitamin B5. Den genopbyggende ingrediens vitamin B5 fremskynder den naturlige opheling af huden, virker fugtbindende og mindsker fugttab i huden. Giver et flot resultat på kortere tid. Klorhexidin virker rensende på såret, hvis du uheldigvis har kradset hul. Relief+ repair creme er uden parfume.

Anvendelse af Relief+ repair:
Anvendes en eller flere gange dagligt.

Relief Sunburn Gel
Relief Sunburn Gel med syricalm (3%) virker kølende, kløestillende og beroligende på solskoldet hud. Vitamin B5 fremskynder den naturlige opheling af huden, virker fugtbindende og mindsker fugttab. Velegnet til forbrændinger og solskoldning ved for megen sol. Ønskes en ekstra kølende effekt kan Relief Sunburn Gel med fordel opbevares på køl. Relief Sunburn Gel er uden parfume.

Anvendelse af Relief Sunburn gel:
Smøres på huden i et tyndt lag efter behov