Penguin Cool Case - Køleetui til insulinpen

Varenummer:18222
499,00 kr.
På lager

Penguin holder din insulinpen indenfor et sikkert temperaturområde


Dette etui kan holde din insulinpen kølig, mens du er på farten.
Insulin er temperaturfølsomt og kan miste virkning ved udsættelse for høje temperaturer, hvilket kan have en negativ virkning for diabetesbehandlingen. Holder du din insulinpen beskyttet mod høje temperaturer giver det mere tillid til, at din insulin faktisk gør, hvad den skal - og her kan Pengiun være en hjælp.

Etuiet passer til alle insulinpenne (ikke flergangspenne), og er nem at betjene. Tag Pengiun køleetuiet med dig, hvor som helst og når som helst med stolthed og selvtillid. Lige meget om du er på restaurant med vennerne eller på eventyr, så kan din Pengiun være din trofaste følgesvend.

Penguin er et utrolig smukt etui, der findes i 3 flotte farver. Penguin etuiet har igennem 2 år været testet, analyseret, udviklet og designet af en person med type-1 diabetes, som om nogen burde vide, hvilke funktioner og behov en person med diabetes har brug for.

Som udviklerne selv siger:
"Ved at bruge polyacrylatkrystaller, bomuld og anodiseret aluminium... en klat kreativitet, et stænk af design-nus, en klat cool og en hel masse kærlighed fra to hengivne forældre (Pete og Steve)...pop!
Ud kommer vores elskede Penguin."


Etuiet beskytter din insulinpen mod fysisk skade, samtidig med at den er designet til at holde din insulin indenfor et sikkert temperaturområde.

Holder din insulinpen kølig i op til 24 timer


Penguin køleetuiet kan holde din insulinpen kølig ved en temperatur på 18° til 26° i 24 timer, og det tager kun 3 minutter at genaktivere etuiet igen. Du har hverken behov for køleskab, isposer eller batteriopladning. Det eneste Penguin køleetuiet kræver er adgang til koldt vand. Penguin holder en indre temperatur på 10 grader.

Derfor skal du vælge en Penguin til din insulinpen


- Holder din insulin sikker og kølig ved stabile temperaturer - også mens du er på farten
- Kræver kun koldt vand
- Kan genanvendes igen og igen
- Elegant etui, hvor du kan vælge imellem flere farver

Sådan bruger du dit Penguin køleetui til din insulinpen:


- Nedsænk din Penguin i koldt vand og læg i blød i 4 minutter. Det er vigtigt, at den ikke ligger for længe.
- Fjern din Penguin fra vandet, tør forsigtigt med et håndklæde og lad den ligge i 2 minutter – dette vil lade alt overskydende vand løbe væk.
- Åben dit etui ved at dreje de to ender i modsatte retning, og indsæt din insulin pen.
- Bruger du din Penguin over flere dage, skal du blot nedsænke i vand i 30 sekunder hver dag for at sikre udvidelsen af gelen igen, og for at genskabe den kølende effekt. Hvis du bemærker nogen udsivning af gel, betyder det, at du skal reducere iblødsætningstiden i fremtiden, da gelen er udvidet til sin kapacitet.

Hør hvordan Michelle bruger sin Penguin i sommervarmen
Unboxing af en Penguin
Se også de mange køletasker og køleposer til insulinpenne fra Frio.