PainXit  smertelindringspen

Varenummer:217699
349,00 kr.
Ikke på lager

PainXit er et håndholdt CE-certificeret medicinsk udstyr, klasse IIa til smertelindring.


PainXit arbejder med lavfrekvente elektriske impulser på huden – kaldet Transcutan elektrisk nervestimulation – også kendt som TENS eller TNS, der sender besked til hjernen om, at aktivere kroppens eget naturlige smertelindringssystem – endorfinerne – og lindre kroniske og akutte smerter.


PainXit kan f.eks. anvendes i forbindelse med gigt og osteoporose, lumbago og iskias.
PainXit kan også anvendes til muskelsmerter, ryg-, knæ- og skuldersmerter og andre smerter relateret til sport, f.eks. tennis- eller golf-albue.


PainXit smertelindringspen er et hurtigt virkende og super enkelt middel til lindring af både akutte og kroniske smerter. Det er nemt og effektivt og et sikkert medicinsk, smertelindrende produkt. Den virksomme metode er baseret på den velkendte medicinske teknik, kendt som TENS eller TNS. Anvendelsen af lavfrekvente, elektriske impulser på huden aktiverer din krops eget naturlige forsvarssystem mod smerter – endorfinerne – og lindrer alle slags smerter, når og hvor du har brug for det. 100 procent naturlig. Ingen bivirkninger. Ingen risiko for overdosering. Super enkel og sikker. Slip for piller og de bivirkninger, de kan give.


OBS!
PainXit må ikke anvendes:
- hvis man har en pacemaker
- i de første 16 uger af graviditeten
- på og omkring øjnene
- på fugtig eller våd hud
- tæt på eller over metalimplantater
- tæt på ilt eller brændbare væsker
- hvis man lider af epilepsi
- på åbne skader eller sår
- på aorta-arterier, på musklerne i larynx og pharynx
- på hjertet
- under kørsel af ethvert køretøj
- til børn under 8 år uden opsyn af en voksen


PainXit kan anvendes til stort set alle typer af både akut og kronisk smerte, f.eks. i forbindelse med gigt og osteoporose, lumbago og iskias. Desuden god mod fantomsmerter og smerter ved kronisk neuropati. Ideel til ældre eller syge og folk med svag håndstyrke, fordi det patenteret super-simple ”2-klik” -system sikrer, at du kun skal trykke på START- og STOP-knappen 2 gange for en smertehandling. I modsætning til lignende produkter, hvor man skal trykke mere end 50 gange ved en 1-3 minutters behandling.


PainXit tager sig også af muskelsmerter, ryg-, knæ- og skuldersmerter og andre smerter relateret til sport, f.eks. tennis- eller golf-albue.


Sørg for ikke at bruge PainXit direkte på åbne sår, men at behandle huden i området omkring såret. Læs i øvrigt indlægssedlen i pakken og afsnittet her på siden ”Hvornår må man ikke bruge PainXit” nedenfor.


Anvendelse: PainXit har et patenteret, super enkelt `2-klik´ system;


1.  Placer spidsen af ​​PainXit på huden på det område med smerte, ’klik’ én gang på den røde trykknap på toppen af ​​pennen for START af smertebehandlingen. PainXit er nu aktiveret, den lille lampe nederst blinker grønt og man kan høre en svag klik-lyd, når de elektriske impulser frigives. Det kan mærkes mod huden som små prik. Vedbliv at holde PainXit mod huden i området med smerte i de 1-5 minutter, smertelindringsbehandling tager.


2. Tryk igen på den røde knap på toppen af ​​pennen, -’klik’- for STOP af behandling. Gentag efter behov.


Æsken indeholder:
1 stk. PainXit pen, 1stk. 1,5 V AAA-batteri, 1 stk. brugsanvisning.