Cheesecake med hasselnøddecreme

Det tager +5 timer at lave denne kage, inden den er klar til servering. 

Når du er færdig har du 1 lækker cheesecake uden tilsat sukker, som dine gæster vil elske!

Du skal bruge følgende ingredienser

Kiksebund:

250 g sukkerfrie havrekiks

130 g smør

Lidt flagesalt


Hasselnøddecreme:

200 g neutral flødeost

400 g mascarpone

1 spsk. Citronsaft

100 g Sweet Like Sugar

400 g hasselnøddecreme


Du skal også bruge:

Friske bær 

Skovsyrer 

Kageplast

Fremgangsmåden

Knus kiks i en frysepose, og bland det med smeltet smør og flagesalt.

Dernæst beklæder du en kageform på 20 cm i diameter med kageplast, og fordeler kiksebunden ud i formen.
 
Kom bunden på køl til den er køleskabstemperatur. Pisk flødeost og mascarpone forsigtigt med en elpisker, og rør herefter citronsaft og Sweet Like Sugar sukkererstatning i cremen.

Vend hasselnøddecremen i ostemassen, og fordel cremen på den afkølede kagebund. Sæt cheesecaken på køl i 5 timer, gerne natten over. Frigiv cheesecake fra form og kageplast og pynt med friske bær og skovsyrer. Herefter er cheesecaken klar til servering.

Opskrift og forfatter: @gadtoftvisholm