Fragt fra 35,00 kr.Diskret og hurtig leveringOver 3.000 produkter

Opret bruger

Opret bruger

Handler du som bevillingskunde eller som privat kunde?
Læs herunder hvad du skal gøre.


Jeg handler som bevillingskunde:
For at du kan få adgang til din personlige profil på mitliv.dk, og bestille dine bevilligede produkter er det nødvendigt at udfylde felterne. Når du har klikket på ”Opret bruger” vil der automatisk blive sendt en e-mail til vores kundeservice, som i løbet af næstkommende arbejdsdag vil sende dig et link med login oplysningerne til din personlige profil.


Eksisterer din e-mailadresse allerede?
Modtager du fejlen ”Der er allerede en kunde med den e-mailadresse” betyder det, at du er oprettet i webshoppen og du skal bede om at få tilsendt en ny adgangskode. Klik på ”Log ind” i toppen og derefter ”Glemt adgangskode” i højre side. Du vil nu modtage en e-mail med et link, så du kan nulstille din adgangskode


Jeg handler som privat kunde
Det er ikke nødvendigt at oprette en profil for at kunne bestille varer på mitliv.dk. Ønsker du at dine oplysninger bliver gemt til næste gang du skal bestille, kan du i indkøbskurven sætte flueben i ”Gem mine adresseoplysninger” og dernæst angive den adgangskode du ønsker. Næste gang du besøger siden klikker du på ”Log ind” og indtaster disse oplysninger for at komme til din profil.