Ecooking Bodylotion, 300 ml

Varenummer:221992
227,00 kr.
Stykpris ved køb af 1 stk.227,00 kr.
Stykpris ved køb af 25 stk.224,73 kr.
På lager
Ecooking Bodylotion er en creme, der fugter, udglatter og opstrammer huden. Cremen kan bruges af alle hudtyder, men er særlig rettet mod dig, der vil have den elasticitet og glød, der svækkes med alderen, tilbage - og samtidig bekæmpe appelsinhud.

Giver huden fugt, fylde og elasticitet


Ecooking Bodylotion trænger hurtigt ind i huden og efterladen din hud med en duft af jasmin, grapefrugt og og appelsinblomst. Bodycremen indeholder bl.a. Hyaluronsyre, også kaldet HA, der fugter din hud og arbejder i de nedre hudlag og derigennem giver huden den fugt, fylde og elasticitet tilbage, som vi mister med alderen. Udover Hyaluronsyre indeholder produktet også Niacinamid, også kendt som B3-vitamin, der hjælper med at reducere fine linjer og tilretter strukturen i huden. Den bekæmper pigmentpletter og styrker hudens overflade, der gør din hud glattere og giver dig en lækker glød.

Fyldt med effektive ingredienser


Derudover er bodylotionen er fyldt med effektive ingredienser som:
– Økologisk shea butter
– Økologisk arganolie
– Økologisk glycerin
– Økologisk aloe vera
– Økologisk agurkevand
– Naturligt E-vitamin
– Naturlig solsikkeolie

Ecooking Bodylotion er Vegan og dermatologisk testet.

Anvendelse
Smør dig ind i Ecooking Bodylotionen hver dag efter badet. Bodylotion har en lettere konsistens end bodycreme, så den er nem at arbejde med, og den trænger let ind i huden. Du kan med fordel massere bodylotionen ind, så du sætter gang i blodcirkulationen og får alle de gode ingredienser smurt godt ind i huden.