Ecooking 24 timers Creme, 50 ml

Varenummer:219011
269,00 kr.
På lager
Vælg imellem følgende tilvalg
Se mere
(+ 239,00 kr.)
Se mere
(+ 169,00 kr.)
Se mere
(+ 389,00 kr.)
Ecooking 24 timers creme er en god, fugtgivende og plejende creme, der kan anvendes til alle hudtyper - fx sensitiv hud og yngre hud, hvor fugt er vigtigt. Cremen er matterende og kan bruges af både mænd og kvinder som dag- og/eller natcreme.

Ecooking 24 timers creme har en mild duft af æteriske olier og er fyldt med fugtgivende ingredienser, der tilføjer fugt og plejer din hud i 24 timer - heraf navnet.

Derfor skal du vælge 24 timers cremen


- Til alle hudtyper
- Kan anvendes både morgen og aften
- Dermatologisk testet
- Vegan testet (Ikke testet på dyr)
- Matterende effekt, der gør huden mindre blank

Ecooking 24 timers creme er dermatologisk testet og Vegan mærket, hvilket er din sikkerhed for at produktet er produceret uden ingredienser fra dyr, og at der ikke er brugt dyr i udviklingen og selve produktionen.

Sådan bruger du Ecooking 24 timers creme


Du kan bruge 24 timers cremen en gang om dagen som en dagcreme, eller du kan bruge den både morgen og aften, så den også vil fungere som en natcreme.

1. Start med at rense huden i ansigtet og på halsen.
2. Kom dit favorit serum på og afslut med 24 Timers Cremen.

Der kan være små uoverensstemmelser mellem indholdsdeklarationen og den vare, du som kunde modtager. Dette skyldes, at Ecooking løbende forbedrer indholdet i produkterne i forhold til den nyeste viden om ingrediensers betydning for miljø og sundhed. Vi opdaterer løbende siden, men tjek altid indholdet på det købte produkt