Clinic graviditetstest

Varenummer:210025
48,50 kr.
På lager

1 stk.
CLINIC er en kvalitetstest i strip format - med kop.

Sådan virker CLINIC-testerne
CLINIC måler indholdet af hCG (Human Chorinic Gonadotropin) i din urin. Er du gravid, vil der fremkomme 2 streger - den ene streg kan være mere tydelig end den anden. Kommer der kun 1 streg, er du ikke gravid. Er der ikke fremkommet nogen streg efter 3 minutter, er testen ikke forløbet korrekt. Læs brugsanvisningen igen og brug en ny CLINIC test.Clinic testen kan benyttes allerede fra den første dag, menstruationen udebliver og det er ikke nødvendigt at bruge morgenurin. Det er vigtigt, at du aflæser efter maksimalt 10 minutter, idet et negativt resultat kan ændre sig på et senere tidspunkt.

Indtagelse af P-piller eller medicin påvirker ikke resultatet. Medicin med hCG hormon eller indsprøjtninger med hCG-hormon kan dog fremprovokere et positivt testresultat.

Råd og vejledning
Viser testen at du er gravid, bør du kontakte din læge, så du kan få råd og vejledning om det videre forløb. Udebliver menstruationen fortsat efter 7 dage anbefales det, at du tester påny med en ny CLINIC test. Hvis denne test viser, at du stadigvæk ikke er gravid og udebliver menstruationen fortsat, bør du kontakt din læge.

CLINIC bør opbevares ved stuetemperatur (15-30 grader C) i den lukkede foliepakning
Læs indlagte brugsvejledning før brug