Fragt fra 35,00 kr.Diskret og hurtig leveringOver 3.000 produkter
Clinic exclusiv ægløsningstest, 5 stk
Før musen henover billedet for at zoome

Clinic exclusiv ægløsningstest, 5 stk

Varenummer: 739201
DKK 179,50
   På lager
Antal

Clinic Exclusiv ægløsningstest viser, hvornår der er størst chance for at blive gravid. Anvendes i dagene op til ægløsningen.
Enkel og hygiejnisk at benytte - uden brug af urinbæger.

Råd og vejledning
Når du nærmer dig den frugtbare periode, skal du teste hver dag, indtil resultatet er positivt. Ved hver test bruges en af de fem testpenne i æsken. Det bedste tidspunkt at måle på afhænger af, hvor lang tid, der normalt er mellem dine menstruationer, regnet fra første blødning i den ene periode til første blødning i den næste periode.
Clinic Exclusive Ægløsningstest er sikker og nem at anvende. Samtidig er den hygiejnisk - uden brug af bæger.


CLINIC bør opbevares ved stuetemperatur (15-30 grader C) i den lukkede foliepakning.


Hvis du ønsker at blive gravid, er det vigtigt for dig at vide, hvornår du er frugtbar. Det er du nemlig kun en ganske kort periode i hver menstruationscyklus. Perioden er lige før og omkring ægløsningen. Ægløsningen sker som følge af en kraftig forøgelse af din krops produktion af et bestemt hormon (det luteiniserende hormon). Hormonet udskilles i urinen, og du kan finde ud af, hvornår du har størst chance for at blive gravid ved at måle, hvornår stigningen i koncentrationen af hormonet i urinen sker. Det gør du let og sikkert med Clinic Ægløsningstest


Vis mere
Vis mindre