Børne Mundbind Type II R, 10 stk.

Varenummer:500006
15,00 kr.
På lager
Godkendelse: CE-mærkede og registreret hos lægemiddelstyrelsen
Type: Type II R (Type 2R), ikke-sterile
Certificeret: EN 14683:2019+AC
BFE (filtreringseffektivitet): >98%
Antal: 10 stk.

Børne mundbindene er CE-certificeret og bliver leveret i original emballage med dansk vejledning.

Disse mundbind til børn har samme ekstra gode beskyttelse, som det almindelige type II R mundbind, men er blot mindre i størrelsen, så de passer bedre til børn. Mundbind skal kunne sidde tæt til ansigtet for at give optimal beskyttelse, så derfor er barnet bedre beskyttet med disse mundbind, da almindelige mundbind ofte vil være for store.

Børnemundbindene måler ca. 139 mm i bredden og 80 mm i højden (inden de tilpasses til ansigtet), hvor de almindelige mundbind til voksne måler ca. 174 mm i bredden og 93 mm i højden (inden de tilpasses til ansigtet).

Disse mundbind er af type II R og er den højeste standard indenfor mundbind og derved det mundbind, der yder den højeste beskyttelse. De er klassificeret som klasse 1 og godkendt efter EN 14683:2019+AC.

Mundbindene har 3 bløde lag og en meget høj bakteriefiltreringsevne (>98%), som reducerer spredning af bakterier i luften. Samtidig er mundbindet testet til at kunne modstå gennemtrængning af væskestænk udefra i modsætning til type I og type II mundbind.

Mundbindene er godkendt til brug på flyrejsen og i det offentlige rum.
De er blå og har en behagelig elastik til barnets ører.

Mundbindene er klassificeret som medicinske mundbind til engangsbrug.